Freelancers

in de kinderopvang

Betere inkomsten voor freelancers
Goedkoper voor de opdrachtgever

Flexibel

Werken wanneer het jou uitkomt: Je geeft zelf in de agenda aan welke dagen en uren je kan werken en wanneer je niet kan werken. Je wordt alleen uitgenodigd voor opdrachten op dagen waar jij hebt aangegeven dat je kan werken.

Goede verdiensten

Freelancers bij tadaah factureren rechtstreeks aan de kinderopvang organisatie. Tadaah brengt enkel een kleine fee in rekening bij de opdrachtgever om het platform te ontwikkelen. Op deze manier houden we het eerlijk en transparant!

Zekerheid

Als netwerk kennen we elkaar en nodigen we alleen de beste pedagogisch medewerkers uit. Wij ondersteunen daarnaast de zelfstandig pedagogisch medewerkers. Dit betekent dat U via Tadaah de beste vakmensen krijgt!

Kwaliteit

Wij organiseren diverse cursussen en netwerk evenementen zodat onze leden altijd up-to-date zijn. Hartstikke handig als freelancer. Voor de organisatie betekent dit dat onze pedagogisch medewerkers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste kennis.

Makkelijk

In jouw Tadaah account kun je als freelancer al je opdrachten zien. De administratie wordt automatisch bijgehouden en je facturen worden gemaakt. Zo simpel is het!

Efficient

Gezamelijk halen we het meest uit onze contacten met kinderopvang organisaties en andere freelancers. Zo is er altijd iemand beschikbaar om bij u te komen invallen.