apr 26, 2022
Pedagogisch medewerker kinderopvang
Kinderdagverblijf Bibalou, 'S-GRAVENHAGE

Pedagogisch medewerker - verticale groep - KDV Bibalou

Jouw enthousiasme en ordelijkheid zorgen voor een gestructureerde dag op het kinderdagverblijf. Als onderdeel van het team zorg je voor een veilige, gezellige en warme plek voor de kinderen. Op een ongedwongen wijze de kinderen stimuleren, ontwikkelen, spelen en leren. Per direct hebben wij een functie beschikbaar voor 27 of 36 uur per week.

Kinderdagverblijf Bibalou

Kinderdagverblijf Bibalou is een kleinschalige organisatie met een informele en huiselijke sfeer waar de teamleden, kinderen en ouders elkaar goed kennen. Hierdoor ontstaat een gezellige, open sfeer. Je komt bij ons terecht in een warm team waar de teamleden altijd op elkaar kunnen bouwen.

Op onze enige locatie aan de Fahrenheitstraat te Den Haag hebben wij 2 verticale groepen voor maximaal 28 kinderen. Om een huiselijke sfeer te creëren is het kinderdagverblijf modern en mooi ingericht. Wij hebben leuke speelhoeken, een binnen glijbaan en een speelhuis. Dit jaar staat de aanleg van onze geheel nieuwe tuin op de planning. Door gebruik te maken van een activiteitenprogramma zorg je samen met je teamleden voor leerzame, uitdagende en leuke activiteiten voor de kleintjes. Op onze website https://www.kdvbibalou.nl/kdv-bibalou.html#Binnenkijken kun je een virtuele rondleiding in het kinderdagverblijf ervaren.

Net zoals de kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling krijg je als teamlid jaarlijks een aanbod van cursussen en workshops. Ook heb je toegang tot online trainingen van het programma Goodhabitz. Hiermee kan je gerichte trainingen volgen om bepaalde vaardigheden te verbeteren.

Wat verwachten wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Ben jij geïnteresseerd en durf jij dit avontuur met ons aan te gaan, stuur dan je motivatie/sollicitatie en cv op. Zodra wij een match zien nodigen wij je uit voor een gesprek. Als dit gesprek goed verloopt maken wij een afspraak om een halve dag mee te draaien. Als dit succesvol verloopt kan je waarschijnlijk heel snel aan de slag!


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten 2155.0 - 2935.0
Telefoon 0707853520
Email info@kdvbibalou.nl