mei 3, 2022
Pedagogisch medewerker kdv Blaricum
Kdv & Banjer, Blaricum

Kdv & bso Banjer, gevestigd in Blaricum, is opgericht in 2004. Wij zijn een particulier kinderdagverblijf met bso en vangen per dag ca. 55 kinderen op bij het kdv en ca. 64 bij onze bso.

Voor ons kdv zoeken wij twee nieuwe, enthousiaste collega's die het fantastisch vinden om onze kinderen een leuke dag te bezorgen.
Wij kijken uit naar een nieuwe collega voor onze kleutergroep met 3-jarigen op maandag en woensdag (18 uur p/w) en naar een collega voor onze enthousiaste peuters (2 jarigen) op maandag, donderdag en vrijdag (27 uur p/w). Een combinatie van maandag, woensdag en vrijdag zou ook een optie zijn.
Wij werken met Piramide en dit houdt in dat wij iedere 3 weken en ander thema hebben. Binnen het thema bieden wij diverse activiteiten aan die een verkenningsfase kennen maar ook een verdiepingsfase waarin dieper wordt ingegaan op het thema. Uiteraard moeten alle activiteiten leeftijdsadequaat zijn. Thema's zijn bijvoorbeeld 'zomer', 'vorm en kleur', 'dieren', 'voertuigen' etc.

Wat kunnen wij jou bieden? Wij bieden jou een hele fijne werkomgeving in een ontspannen sfeer en met enthousiaste, vaste collega's waarvan de meeste al jaren werkzaam bij ons zijn. Beloning volgens de CAO kinderopvang, aandacht voor persoonlijke groei en/of trainingen c.q. cursussen.

Wij vragen enthousiasme voor het vak en positieve inzet. Daarnaast vinden wij het heel prettig wanneer jij zelf initiatief toont en bieden wij jou ook de vrijheid om binnen het pedagogisch kader, activiteiten te ontplooien. Uiteraard is het ook belangrijk dat jij gediplomeerd bent (SPW 3 of 4 of een andere opleiding die volstaat).

Aarzel niet om te reageren, wij maken heel graag een afspraak met jou zodat wij elkaar beter kunnen leren kennen.

kdv & bso Banjer
info@kdvbanjer.nl

 

 


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Part Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten ? - ?
Telefoon 0355389081
Email info@kdvbanjer.nl