sep 20, 2022
Peutergroep en BSO
satu, Hoek van Holland

Satu is één van de leukste, actiefste Kinderopvang van Hoek van Holland! Persoonlijke aandacht voor de kinderen en plezier hebben staan voorop!

Voor onze KDV/BSO zijn we op zoek naar een enthousiaste en lieve pedagogisch medewerkster. Vind je het leuk om met kinderen te werken en ben je opzoek naar een baan in een leuk team? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op.

De ochtend werk je met lieve kinderen van 2,5 tot 4 jaar aan een VVE programma en de middag komt de BSO spelen! We zitten vlakbij het strand en bos, dus altijd ruimte om er lekker op uit te gaan!!!

Samen met je collega’s zorg je voor een veilige en vertrouwde omgeving. Zo kan ieder kind zich optimaal ontplooien. Uiteraard is een goed contact met de ouders/verzorgers erg belangrijk. Je communiceert op een open, enthousiaste en respectvolle manier Ook zorg je voor een goede en gezellige werksfeer, waarbij je het beste uit jezelf en je collega’s weet te halen!

 

Wat kan je Satu bieden?

• Je beschikt over een relevante opleiding op minimaal MBO 3 niveau. Een Nederlands 3F-taalcertificaat en een VVE-certificaat, of je bent bereid dit te behalen (uiteraard op onze kosten).

• Je creëert een veilige, vertrouwde omgeving waarin de kinderen zich onbevangen kunnen ontwikkelen en weet ze ook te stimuleren om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

• Je hebt een open houding en communiceert duidelijk en transparant.

• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

• Je werkt gestructureerd en hebt overzicht over je werkzaamheden.

• Je bent collegiaal, werkt graag in een team en hebt een flexibele houding.

• ‘Elke dag iets bijzonders’ is niet voor niets ons motto. We verwachten dat je jezelf blijft ontwikkelen en in teamverband meedenkt over hoe we onze opvang nog beter kunnen maken.

• Ben je in bezit van een rijbewijs en heb je een ehbo diploma dan is dat mooi meegenomen

 

Wij bieden een contract aan van 16-36 uur in overleg!

Ben je enthousiast en wil je solliciteren twijfel niet en stuur en mail naar info@satu.nl


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Full Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten 2188.0 - 2979.0
Telefoon 0174388864
Email info@satu.nl