aug 11, 2021
Pedagogisch medewerker gezocht voor op de BSO (met leidinggevende taken) – 24-30 uur
Kindercentrum de Wijsneusjes B.V., Almere

Pedagogisch medewerker gezocht voor op de BSO (met leidinggevende taken) – 24-30 uur

Word jij onze nieuwe collega?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Bij kinderopvang Sterrenrijk kom je op de BSO terecht in een actief en creatief team. Een positieve instelling, samenwerken, creativiteit en professionaliteit, dat is wat ons verbindt. Wij zien, horen en waarderen elkaar en er is echte, oprechte aandacht. Voor de kinderen, voor elkaar en voor ouders. Verbinding is voor ons heel belangrijk en essentieel om een team te zijn. Ben jij op je best in een team waar hard gewerkt wordt, maar waar ook veel plezier wordt gemaakt?

Kenmerkend aan de BSO bij Kinderopvang Sterrenrijk is de manier waarop we de groepen inrichten(ateliers) en de rijke dagbesteding. We bieden kinderen veel opties aan, omdat kinderen daar actief en creatief van worden. Onze groepen zijn knus maar rustig, zonder drukke kleuren en met veel hout en natuurlijke materialen. Wij maken veel gebruik van Loose Parts en gaan graag de natuur in!

Wij zoeken per direct een enthousiaste, verantwoordelijke en flexibele pedagogisch medewerker. Als BSO leid(st)er is het jouw taak om te zorgen voor een emotioneel veilige sfeer en uitnodigende speel -leer omgeving voor onze kinderen. Verder verwachten wij dat je je kan vinden in onze visie en handelt vanuit je pedagogische kennis naar ons beleidsplan.

De kinderopvang is een brede sector waar veel functies in opgenomen staan. Het blijft een mooi en uitdagend beroep, pedagogisch medewerker.

Kinderopvang Sterrenrijk blijft groeien en bloeien en wilt hun personeel hier graag in meenemen. Om deze reden zoeken wij een pedagogisch medewerker die de uitdaging aan wilt gaan om naast pedagogisch medewerker ook leidinggevende taken wilt uitvoeren. We spreken hier over pedagogisch medewerker met differentiatie of (assistent) leidinggevende.

Functie-eisen

Bedrijfsprofiel:

Kinderopvang Sterrenrijk is een kinderdagopvang gelegen in Nobelhorst, waar hoogstaande kwalitatieve opvang wordt aangeboden voor kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. De opvang vindt plaats in een veilige, warme en huiselijke kinderdagopvang met horizontale groepen. Gezonde voeding vinden wij ook erg belangrijk, daarom krijgen de kinderen iedere dag een warme biologische maaltijd aangeboden.

Wij bieden jou

Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Bij Kinderopvang Sterrenrijk sta je nooit stil. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. 

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Mail dan nu je CV, motivatiebrief en foto naar ons!


Als je vragen hebt over de vacature, kun je gerust contact met ons opnemen.

Team Sterrenrijk


Contract Arbeidscontract (vast)
Uren Full Time
Opleiding MBO Niveau
Inkomsten 2139.0 - 2913.0
Telefoon 0365260890
Email administratie@kinderopvangsterrenrijk.nl