Veelgestelde vragen over

Organisaties uitgelicht

Alle vragen over Organisaties uitgelicht

Kan ik aangeven welke certificaten vereist zijn voor de opdrachtnemer?

Ja, dat kan voor:

– BHV
– EHBO
– VVE-certificaat
– Taaleis 3F
– Babytraining

Kan ik annuleren als een freelancer al staat ingepland?

In de opdrachtovereenkomst staat dat een dienst altijd kosteloos kan worden geannuleerd tot 24 uur voor aanvang. Een annulering binnen 24 uur voor aanvang is ook mogelijk, echter ontvangt de opdrachtnemer (zzp’er) dan een vergoeding van 100 euro voor de misgelopen inkomsten.

Zijn er kosten aan verbonden?

Tadaah brengt aan de opvangorganisaties een vergoeding in rekening van slechts 2,50 per bemiddeld uur. Er worden geen opstartkosten of abonnementsvergoedingen in rekening gebracht bij zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers.

Hoe wordt het uurtarief bepaald?

Opdrachtnemers zijn zelfstandig ondernemers en stellen zelf hun uurtarief vast. Het uurtarief wordt aangegeven op het profiel van de opdrachtnemer en is inclusief alle kosten, zoals bijvoorbeeld reiskosten, parkeerkosten etc.. Wij hebben ervoor gekozen om de tarieven inclusief eventuele btw te vermelden. De reden daarvan is dat de kinderopvang als branche vrijgesteld is van btw. Opdrachtgevers kunnen de eventuele btw immers niet verrekenen. Een groot deel van de freelancers is vrijgesteld van btw, ofwel omdat men gebruik maakt van de Kleine Ondernemers Regeling (KOR) ofwel omdat de belastingdienst heeft besloten dat men vrijgesteld is. Doorslaggevend is echter het tarief waarvoor de opdracht wordt aangeboden door de organisatie. Het is de vrije keus van een opdrachtnemer/zzp’er om een dienst voor een bepaald tarief te accepteren of niet. Wanneer een opdracht niet wordt vervuld kan de organisatie ervoor kiezen het tarief te verhogen.

Kan ik een dienst uitzetten voor een bepaalde competentie?

Ja, dit kan voor:

– Buitenschoolse opvang
– Kinderdagverblijf
– Peuterspeelzaal
– VVE / voorschool
– Pedagogisch coach
– Leidinggevende

< Terug naar alle onderwerpen

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Tadaah heeft de leukste opdrachtgevers