Voor en door pedagogisch medewerkers

Hét platform voor
flexibel werken in de kinderopvang

7.321

Freelancers met kinderopvang organisaties gekoppeld

1.467

Organisaties geholpen met het vinden van het beste tijdelijk personeel

921.894

Opdrachten voor verschillende organisaties uitgevoerd

Samen voor de toekomst van de kinderopvang

Lange wachtlijsten in combinatie met personeelstekort: de kinderopvang staat voor aanzienlijke uitdagingen. Zeker nu de overheid kinderopvang gratis wil maken, groeien zorgen bij ouders en organisaties. Hoe moet dat straks als er nog meer vraag is naar goede opvang? Tadaah werkt daarom samen met de branche aan een duurzame oplossing voor het personeelstekort. Ons online platform is de plek waar organisaties en freelancers elkaar snel en zonder zorgen kunnen vinden. Tadaah is interessant voor freelancers die bijvoorbeeld naast hun vaste baan willen bijklussen, die tijdens een druk leven met jonge kinderen wél willen blijven werken maar niet op vaste basis of herintreders die af en toe willen bijspringen op de groep. Ook pedagogen die na hun opleiding eerst nog even rond willen kijken voordat ze een vast dienstverband overwegen, vinden via Tadaah graag werk.

Via Tadaah kunnen deze freelancers gemakkelijk aan de slag, ideaal voor kinderopvangorganisaties in drukke tijden. Bij Tadaah doen we er alles aan om schijnzelfstandigheid te voorkomen, volgen we wet- en regelgeving op de voet, nemen we administratieve rompslomp uit handen en bieden we werkgevers oplossingen op maat.

Duurzame toekomst

Bij Tadaah vinden we dat freelancers hét antwoord zijn op de toenemende druk in de kinderopvang. Voor kinderopvangorganisaties omdat zij dankzij goed opgeleid en ervaren freelancers snel kunnen schakelen bij uitval van medewerkers. Voor pedagogisch professionals omdat het ze de mogelijkheid geeft flexibel te kunnen werken als freelancer, al dan niet naast een baan in loondienst. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de nieuwe generatie pedagogisch medewerkers de regie wil over het werkend leven, hun eigen tijd wil kunnen indelen en de vrijheid wil hebben om te kiezen waar te werken.

Klaar voor de toekomst

Tadaah gelooft dat flexibiliteit het antwoord is op de huidige uitdagingen waar organisaties in de kinderopvang voor staan. Daarom bouwen we iedere dag aan een snel en innovatief matchingsplatform voor organisaties en freelancers. Betrouwbaarheid koppelen we daarbij aan gemak. Tadaah is kennisspecialist op het gebied wet- en regelgeving voor werken in de kinderopvang. Ook weten we alles van zzp’en in de kinderopvang, voor zowel opdrachtgevers als freelancers. Onze missie is om met ons platform vraag en aanbod aan elkaar te koppelen.

Voor en door pedagogisch medewerkers

Tadaah is in 2011 opgericht door een groepje pedagogisch medewerkers die als freelancer werkten in Amsterdam en dit meer wilde professionaliseren. Ze wilden als invallers nog flexibeler inzetbaar zijn, vindbaarder zijn voor opdrachtgevers en efficiënter werken. Hun motto: samen sta je sterk. Inmiddels is Tahaah het grootste online platform voor zzp’ers in de kinderopvang. In onze database meer meer dan 7000 gescreende freelance pedagogisch professionals en ruim 1400 aangesloten organisaties door heel Nederland. Zo heeft Tadaah voor iedere dag een oplossing voor tijdelijk personeelstekort, door ziekte, vakantie of verlof.

Tadaah werkt snel, betrouwbaar en flexibel. Niet zo gek dus dat het aantal overeengekomen opdrachten tussen freelancers en organisaties op ons online platform elke dag groeit. Wil je ook klaar zijn voor de toekomst? Meld je hier aan! Wij zeggen: Tadaah, laat ons het maar regelen.

Kennispartner

Tadaah volgt ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving rondom zzp’ers in de kinderopvang op de voet. We werken volgens de richtlijnen die vanuit de overheid zijn opgesteld. Onze modelovereenkomsten zijn conform de wet DBA en zorgen voor goede afspraken tussen opdrachtnemer (de freelancer) en de opdrachtgever (de werkgever). We zijn naast een matchingsplatform daarom ook een kennisnetwerk met jarenlange ervaring in de branche. Tadaah is betrouwbaar als juridisch specialist in de regelgeving die geldt voor werkgevers en freelancers in de kinderopvang.

‘Met de freelancers van Tadaah hebben we de zekerheid van continuïteit en kwaliteit’

Marijke – locatiemanager

‘Met Tadaah weten we zeker dat onze oproepkrachten goed gescreend zijn’

Vincent – Vestigingsmanager

Voor freelancers

Dagelijks de leukste opdrachten direct in je app.

  • Gratis inschrijven
  • Zorgeloos freelancen
  • Bepaal zelf je uurtarief

Voor organisaties

Altijd toegang tot ons netwerk van gescreende pedagogische freelancers

  • Betaalbaar en snel
  • De beste professionals
  • Altijd volgens de regels

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Tadaah heeft de leukste opdrachtgevers