Tadaah voor freelancers

Flexibel werken in de kinderopvang

 • Gratis voor jou als freelancer
 • Bepaal zelf je uurtarief
 • Freelance werk in de buurt in je app
 • Hulp en advies bij je administratie
Flexibel werken in de kinderopvang met Tadaah afbeelding

Tadaah

Hoe werkt het?

Zelf bepalen waar
en wanneer je werkt

De freelancers die kiezen voor Tadaah zijn heel verschillend. De een is herintreder, de ander studeert nog en weer iemand anders heeft een parttime baan en wil wat bijklussen. Wat je motivatie ook is, je bent welkom bij Tadaah. Bij ons krijg je een eigen profiel in ons online platform. Je geeft daarin zelf aan wanneer en waar je wilt werken. Het is aan jou op welke oproepen je reageert en welke diensten je draait. Dat kan iedere dag weer anders zijn.

Je eigen online,
gescreende profiel

Werken via het platform van Tadaah is gratis. Als je je inschrijft, krijg je een eigen profiel waarin je je gegevens invoert en iets meer over jezelf vertelt. Daarna kun je deelnemen aan ons online kennismakingsgesprek en verzamel je de door ons gevraagde documenten zoals je diploma. Zodra je profiel compleet is en geverifieerd krijg je toegang tot ons platform en kun je van start! Bij Tadaah betaal je geen bemiddelingskosten of abonnement en er zijn er geen verrassingen achteraf.

> Check hier of je diploma geschikt is om in de kinderopvang te werken

Makkelijk en snel
aan de slag

Bij Tadaah weten we alles van freelancen en van de kinderopvang. In ons adviesteam werken professionals die zelf als zzp’er in de kinderopvang hebben gewerkt. Je mag ze altijd alles vragen. Ga je via ons freelancen, dan regelen wij de rest. Zo zorgen we voor een opdrachtovereenkomst die aan alle eisen voldoet, helpen je bij factureren en bij je administratie. Freelancen in de kinderopvang is via Tadaah zo geregeld.

Wil jij als freelancer werken in kinderopvang?

Hoe het werkt

Download de app en …

… bepaal zelf de dagen waarop je beschikbaar bent

… krijg direct alle opdrachten op je telefoon

… kies de opdracht die het best bij je past en ga aan de slag!

Freelancen in de kinderopvang is snel en zonder zorgen geregeld met Tadaah. Wij weten precies welke richtlijnen er gelden voor freelancers in de kinderopvang en zorgen dat jij volgens het boekje werkt. Ook houden we de wet- en regelgeving vanuit de overheid voor werken in deze sector nauwlettend in de gaten. Wij willen dat het goed gaat met freelancers én met opdrachtgevers in de kinderopvang die tijdelijk hulp nodig hebben.

Flexibel werken is de oplossing voor de kinderopvang van de toekomst. Tadaah helpt dat te organiseren door zelfstandig professionals en de leukste opdrachtgevers aan elkaar te verbinden. Meld je vandaag nog aan en wij zorgen dat je aan de slag kunt. Wij zeggen: Tadaah, dat is ook weer geregeld.

 • Gratis voor freelancers
 • Bepaal zelf je uurtarief
 • Werken wanneer jij dat wilt

Wat heb je nodig?

Wil je als zzp’er in de kinderopvang werken, dan moet je aan bepaalde eisen voldoen. Bij Tadaah helpen we je graag bij het verzamelen van de juiste documenten. Wat heb jij al van deze checklist?

Download onze app

Met de Tadaah-app vind je eenvoudig leuk werk bij jou in de buurt. Geef je beschikbaarheid aan en Tadaah toont passende opdrachten van dat moment. Zo matcht Tadaah altijd met jouw agenda.

Download hier de app van Tadaah.

Wil jij als freelancer werken in kinderopvang?

Waarom freelancen via Tadaah?

 • Gratis voor freelancers in de kinderopvang
 • Altijd de leukste opdrachtgevers bij de hand
 • Helpt je zzp’er te worden
 • Maakt je administratie makkelijk
 • Matcht jouw agenda met flexdiensten in kinderopvang

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Tadaah heeft de leukste opdrachtgevers