Tadaah voor de kinderopvang

Flexibel werken in de kinderopvang

  • Beschikbare professionals in de buurt
  • Gratis inschrijving
  • Werken volgens geldende richtlijnen
  • Lage bemiddelingskosten
Flexibel werken in de kinderopvang met Tadaah afbeelding

Waarom Tadaah?

De flexibele invalpool in de kinderopvang

Altijd een invaller
beschikbaar

Tadaah heeft een groot netwerk van bijna 7000 professionals
door heel Nederland. Heb je een ziekmelding in je team of
zoek je voor langere tijd een invalkracht? Met Tadaah is het zo geregeld.

Gegarandeerd goed
aanbod

Tadaah checkt nauwkeurig alle inschrijvingen op de juiste
kwalificaties. Een persoonlijk gesprek volgt en completeert
het profiel van de freelancer.

Beheersbare
personeelskosten

Geen overcapaciteit meer en kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de dienst. Bevalt de samenwerking? Uitstroom van een zzp’er naar dienstverband is gratis.

  • Betaalbare uurtarieven
  • De beste professionals
  • Gratis inschrijving

Hoe het werkt…

Tekort aan personeel?
Huur de beste pedagogisch
medewerkers in.

Plaats een oproep bij een tekort aan personeel

Bekijk de reacties en vink passende kandidaten aan

Als er een match is, ontvang je direct een bevestiging

Tadaah is een landelijke organisatie. Wij helpen kinderopvangorganisaties bij uitval of tekorten de beste freelancers te vinden. Dankzij ons gebruiksvriendelijke platform vind je als organisatie snel betrouwbaar en professioneel personeel. Tadaah vindt het belangrijk dat freelance pedagogisch medewerkers een eerlijk uurtarief ontvangen. Organisatie die bij Tadaah zijn aangesloten zijn in staat hun variabele personeelskosten beter beheersbaar te maken. Tadaah is dé flexibele invalpool in de kinderopvang.

Meer weten over Tadaah? Lees hier meer!

  • Betaalbare uurtarieven
  • De beste professionals
  • Gratis inschrijving

Veelgestelde vragen

Annuleren als een freelancer al staat ingepland?

In de opdrachtovereenkomst staat dat een dienst altijd kosteloos kan worden geannuleerd tot 24 uur voor aanvang. Een annulering binnen 24 uur voor aanvang is ook mogelijk, echter ontvangt de opdrachtnemer (ZZP’er) dan een vergoeding van € 100,00 voor misgelopen inkomsten.

Zijn er kosten aan verbonden?

Tadaah brengt aan de opvangorganisaties een vergoeding in rekening van slechts €2,50 per bemiddeld uur. Er worden geen opstartkosten of abonnementsvergoedingen in rekening gebracht bij zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers.

Hoe wordt het uurtarief bepaald?

Tadaah-ers zijn zelfstandig ondernemers en stellen zelf hun uurtarief vast. Het uurtarief wordt aangegeven op het profiel van de PM-er en is inclusief alle kosten, zoals bijvoorbeeld reiskosten, parkeerkosten etc. Wij hebben ervoor gekozen om de tarieven inclusief eventuele BTW te vermelden. De reden daarvan is dat de kinderopvang als branche vrijgesteld is van BTW. Opdrachtgevers kunnen de eventuele BTW immers niet verrekenen. Een groot deel van de freelancers is vrijgesteld van BTW, ofwel omdat men gebruik maakt van de Kleine Ondernemers Regeling (KOR) ofwel omdat de belastingdienst heeft besloten dat men vrijgesteld is. Doorslaggevend is echter het tarief waarvoor de opdracht wordt aangeboden door de organisatie. Het is de vrije keus van een freelancer om een dienst voor een bepaald tarief te accepteren of niet. Wanneer een opdracht niet wordt vervuld kan de organisatie ervoor kiezen het tarief te verhogen.

Kun je zoeken op pm’ers met bepaalde specialisaties?

Ja! Voor wat betreft specialisaties kunnen kinderopvangorganisaties bij kiezen voor Tadaah-ers met verschillende competenties. Zo kan men aangeven of men op zoek is naar pedagogisch medewerkers met VVE-certificaat, een pedagogisch coach, een onderwijsassistent of een pedagogisch medewerker.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Tadaah heeft de leukste opdrachtgevers